Bokerbjudande! (Article in Swedish)

Tattarungen och hemligheten (2021)

 ”Då öppnade mamma dörren, slet av mig kläderna och tryckte ner mig på pottan. ”Kissa nu då, jävla piss-Lisa”, röt hon. ”Du ska vara tacksam att vi tar hand om dig, din otacksamma unge.”

Tattarungen och hemligheten är den gripande och sanna berättelsen om hur ett litet flickebarn 1948 blir stulet sin identitet och indraget i ett nät av lögner och svek.  I över trettio år har hon en gnagande känsla av att något inte stämmer. Någonting är väldigt fel. En dag händer det något oväntat som gör att allt faller på plats. Själv faller hon in i ett bottenlöst mörker och vi får följa henne ner i djupet men också fram till det ljus som räddade hennes liv. 

Tattarungen och hemligheten är skriven av Monica Tinglöf i samarbete med Börje Norlén och gavs ut i september 2021, den är 128 sidor med mjuka pärmar. Vill du läsa lite mer om Monica finns en intervju här som är gjord av Börje Norlén i Inblick där hon berättar lite kortfattat om sin livshistoria. http://old.inblick.se/livsberattelser/2018/10/11/monica-passade-inte-in-i-tillvaron

Boken går att beställa från flera nätbutiker och även från Semnos egen sida för 179kr


Erbjudande:  

  • 179kr 1st
  • 300kr 2st
  • 600kr 5st
  • 1000kr 10st
  • 1200kr 15st

Priserna är inklusive moms och exklusive frakt med Posten Företagspaket. 
Faktura (30-dagar) skickas tillsammans med de böcker du beställer. 

Fakturaställare är Robin Tinglöf musikproduktion och konst.

Beställning görs via kontaktformuläret på hemsidan eller med ett mail till robin@mrtinglof.se


Bak -och framsida
Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *